Obrim les portes la IX Nit de Sant Just al carrer

El proper dissabte 26 d’octubre us esperem al shopping night de Sant Just

Comencen les Festes de Tardor de Sant Just Desvern i el proper 26 d’octubre, els carrers s’ompliran d’ambient festiu amb la celebració de la IX Nit de Sant Just al Carrer, una nit especial plena de compres, activitats i diversió entre tots els santjustencs i santjustenques. Aquest esdeveniment, organitzat pel comerç local, s’ha convertit en una cita imprescindible per a tots aquells que volen gaudir d’una bona estona a prop de casa, acompanyats d’amics i família.

 

Com cada any, Amat hi participa, i ja és tradició retrobar-nos amb tots vosaltres. És per això, que el dissabte 26 d’octubre a partir de les 18:00 h ens trobareu al carrer Bonavista 63 (Oficines d’Amat), per celebrar amb tots/es vosaltres un any més. Podeu passar a saludar-nos i prendre un vermut.

Com a empresa arrelada a Sant Just Desvern, des d’Amat Immobiliaris volem donar suport a iniciatives com aquesta que enforteixen la comunitat i donen vida al nostre municipi. Creiem en la importància de potenciar el comerç local i de participar activament en esdeveniments que afavoreixin el creixement econòmic i social de la zona.

Si encara no teniu plans per al 26 d’octubre, apunteu-vos a la Nit de Sant Just al carrer! Vine a descobrir tot el que el nostre poble té per oferir, i gaudeix d’una nit plena de compres, gastronomia i entreteniment en un entorn únic.

Us hi esperem!

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Amat Immobiliaris (@amat_immo)

 

 

T’ha agradat l’article? Comparteix!